O nama

Motivirani idejom o očuvanju okoliša, te čistijoj i zdravijoj sredini, pokrenut je 2009. godine kao greenfield investicija projekt C pakiranje za proizvodnju papirnih vrećica. C pakiranje je u Svetoj Heleni kraj Zagreba otvorilo regionalni centar tvrtke i prvi proizvodni pogon. Ovom investicijom C pakiranje uvodi nove, više standarde u tehnologiji i učinkovitosti proizvodnje koristeći strojeve najnovije generacije globalno poznatog proizvođača strojeva Windmöeller & Höelscher / Garant Maschinen, Holweg.

Pored kvalitete proizvoda i zadovoljstva kupca, C pakiranje kao temeljni cilj i odrednicu sadašnjeg i budućeg poslovanja navodi posvećenost načelima održivog razvoja i zaštite okoliša.

Investiranjem u strojeve najnovije generacije čiji rad zahtjeva znatno manju potrošnju električne energije, a razina emisija buke je najniža moguća, doprinosimo postizanju bolje eko bilance uz optimalne kriterije prihvatljivosti za papirnu industriju. Proizvodnjom papirnih vrećica želimo unaprijediti mogućnosti uštede prirodnih izvora energije i sirovina.

Svojim visoko kvalitetnim proizvodima stekli smo povjerenje velikih trgovačkih lanaca iz Europe.

Ponosni smo nositelji BRC Global Standard certifikata za ambalažu, kojim potvrđujemo našu kvalitetu i sigurnost naših proizvoda. Nositelji smo i FSC® (FSC-C115136) i PEFC certifikata za odgovorno gospodarenje prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Certifikati FSC® i PEFC shema je praćenje sljedivosti drvnih materijala do konačnog proizvoda. Kako u svemu želimo održavati kvalitetu i dosljednost svoje poslovanje smo postavili na standardima ISO 9001 i ISO 14001.

Naša briga za okoliš i očuvanje prirode očituje se i kroz recikliranje svih vrsta papirnih ostataka u našoj proizvodnji kako kraft, tako i bijelih papira. U posvećenost zaštiti okoliša idemo i korak dalje korištenjem boja i ljepila na bazi vode koja su u skladu najvišim ekološkim zahtjevima i standardima.

Činjenica da naši proizvodi udovoljavaju najvišim ekološkim zahtjevima i standardima i potvrđena je od strane struke nagradom Cropaka u kategoriji Eko Cropack 2012., 2014. i 2018. godine. Nagrada se daje za cjeloviti doprinos zaštiti okoliša iz aspekta ukupnog gospodarenja ambalažom i ambalažnim otpadom u Hrvatskoj.

Svi naši proizvodi su 100% biorazgradivi i kao takvi nemaju štetnog utjecaja na prirodu. Osim toga i potpuna su zamjena za plastične proizvode iste namjene što smanjuje negativan utjecaj čovjeka na biljni i životinjski svijet kao i prirodu u cijelosti.